Bv oprichten:
snel en volledig online

Wanneer je als ondernemer succesvoller wordt, je onderneming groeit en je steeds meer omzet, is het verstandig om een bv op te richten. Een bv heeft een professionele uitstraling en een aantal grote financiële voordelen.

De belangrijkste reden om voor een bv te kiezen, is dat je met een bv als ondernemer in principe niet persoonlijk aansprakelijk bent. Dit betekent dat, mits er geen sprake is van onbehoorlijk bestuur, schuldeisers van de bv niet bij het persoonlijk vermogen van de ondernemer kunnen komen. Met een bv bescherm je dus je persoonlijke bezittingen zoals je huis, auto en privé geld.

De specialisten van Notrs zetten binnen vijf tot tien werkdagen, volledig online, jouw bv op. Dus bv starten? Neem nu contact op en wij gaan voor je aan de slag.

Wanneer je als ondernemer succesvoller wordt, je onderneming groeit en je steeds meer omzet, is het verstandig om een bv op te richten. Een bv heeft een professionele uitstraling en een aantal grote financiële voordelen.

Robert-Jan Ribbink
Robert-Jan Ribbink
24. Juli, 2022.
Ik heb een BV opgericht via NORTS en dat verliep zeer goed. Je hoeft echt de deur niet uit. Alleen de 5 dagen hebben ze niet waar kunnen maken. Bij mij duur het van het moment van betalen van de factuur tot inschrijving bij de KvK 15 werkdagen. Na de betaling van de factuur met iDeal hoorde ik niets meer naar een telefoontje van mij na 2 dagen. Kreeg ik de mail voor mijn identificatie. Deze heb ik gelijk gedaan die dag. Volgende dag kreeg ik de oprichtingsakte maar hier zat een fout in verkeerde vestigingsplaats. Volgende dag gelijk de aangepaste akte of kregen. Deze direct bevestigd. Daarna werd ik gebeld voor een bel afspraak met de notaris. Deze was al een dag te laat. Maar deze werd ook nog een dag verschoven. Maar het beeld bellen met de notaris verliep zeer vlot. Totaal maar een paar minuten. Dus het is echt een aanrader op deze manier een BV op te richten.
Tawnni C
Tawnni C
21. Juni, 2022.
Prima notaris. Duidelijk en vlot proces.
Andrew -
Andrew -
21. Juni, 2022.
Aanrader! Super snel en voordelig een bv opgericht!
Enwer van Goens
Enwer van Goens
2. Juni, 2022.
Fast and efficient Transparent / clear communication Effective client services
Maarten Littooij
Maarten Littooij
19. Mei, 2022.
Snel en accuraat.
Randstad Isolatie
Randstad Isolatie
3. Mei, 2022.
Fijne samenwerking en zeer goede afhandeling van alle zaken. Zeer prettig om zo een bv op te richten. Zeker een aanrader.
Ursache Ionut
Ursache Ionut
14. April, 2022.
Long story short, after weeks of searching for help to open a BV and after a lots of scammers, I luckily found this company that did exactly what they claim to do! Extremely fast, professional and friendly staff, I couldn't be more grateful to Leon and the whole team that made it possible for me to have the KVK number in just two days. I really appreciated their transparent communication and no hidden costs policy. Thank you so much!
M Bali
M Bali
1. April, 2022.
Het digitale verificatieproces van de paspoorten verliep een beetje moeizaam. Uiteindelijk is dat wel gelukt. Voor de rest snel en makkelijk afgehandeld. En niet vergeten voor een goed tarief.

In 4 stappen een B.V opstarten

Bv oprichting

5 tot 10 werkdagen**

€ 299

BV + Holding

Populair

5 tot 10 werkdagen**

€ 698

Bv + Spoedoprichting

Binnen 72 uur geregeld**

€ 549

Getoonde prijs is inclusief eenmalige korting €50,- als de u de administratie bij Entrpnr Finance. uitbesteed. Normaal tarief € 349,- B.V
**Vanaf het moment dat alle benodigde informatie is verstreken en de betaling is voldaan.

BV oprichting

Incl.alle notariële kosten
KvK inschrijving + uittreksel
Begeleiding specialisten
Belehrung met de notaris
Digitale identificatie

BV + Holding

Alle notariële kosten
100% online geregeld
KvK inschrijving + uittreksel
Digitale identificatie
Inclusief brief DGA salaris verlaging

Bv + Spoedoprichting

Alle notariële kosten
100% online geregeld
Hoogste prioriteit begeleiding
Digitale identificatie
Inclusief brief DGA salaris verlaging

Nu vanaf €299 opgericht

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

NOTRS biedt:

Waarom oprichting bv?

De bv is de meest gekozen en meest populaire rechtsvorm omdat de belasting over de winst lager is en je als privépersoon niet aansprakelijk bent.Het oprichten van een BV brengt voor jou als ondernemer belangrijke voordelen met zich mee. Met de oprichting van een BV bescherm je je persoonlijke vermogen en ben je als ondernemer in principe niet persoonlijk aansprakelijk. Schuldeisers kunnen dus niet bij je persoonlijke bezittingen zoals je huis, auto en privé vermogen komen, zolang er geen sprake is van onbehoorlijk bestuur.

Ja, ik wil profiteren van de lage actieprijzen

Je kunt alleen of met meerdere personen een bv oprichten. Als je alleen bent, dan ben jij de bestuurder en ben je in de meeste gevallen, de enige aandeelhouder. Jij bent dan directeur en grootaandeelhouder (dga).

De belangrijkste taak van de directeur aandeelhouder van een BV is het voeren van een juiste boekhouding. De financiële administratie is het hart van je bedrijf. Je kunt als bestuurder aansprakelijk gesteld worden bij een faillissement als de boekhouding onjuist is ingevoerd. Bespaar jezelf tijd, zorgen en geld en besteed de volledige boekhouding uit aan ons moederbedrijf Entrpnr.

Als je met meerdere personen een bv opricht, is het kapitaal van de bv verdeeld in aandelen die in bezit zijn van de aandeelhouders. Deze aandeelhouders hebben de macht en het recht om beslissingen te nemen over de onderneming.

Een bv heeft niet alleen een professionele uitstraling, er zitten ook een aantal belangrijke voordelen aan de bv als rechtsvorm. Vooral als je verwacht succesvol te worden, meer te gaan omzetten en de onderneming wilt laten groeien, is het oprichten van een bv een verstandig besluit.

Je bent beperkt aansprakelijk

Het grootste voordeel van een bv is dat je als bestuurder bij eventuele schade of schulden, in principe niet met je privévermogen aansprakelijk bent. Als je een eenmanszaak of vof hebt, ben je altijd, ook met je privévermogen aansprakelijk voor schade, schulden, claims of een faillissement.

Je kunt aandelen overdragen

In een bv draag je met de aandelen, in één keer je schulden en bezittingen over. Dat is veel moeilijker bij een eenmanszaak.

Je kunt taken verdelen

Je kunt er voor kiezen zelf bestuurder, aandeelhouder en oprichter te zijn van je bv. Je kunt deze taken ook verdelen over meerdere personen.

Je kunt personeel aannemen

Een bv kan personeel in dienst nemen naar mate de bv groeit en de werkzaamheden toenemen.

Je betaalt een lager belastingtarief

Als je meer dan €80.000,- nettowinst per jaar maakt, is de bv belastingtechnisch aantrekkelijker dan een eenmanszaak. Bovendien heb je als bv recht op bepaalde aftrekposten.

Een bv richt je alleen of samen met anderen op via een akte bij de notaris. Daarna schrijf je de bv in het KVK Handelsregister in. Je moet alle bestuurders inschrijven in het Handelsregister van de KvK. Tot die tijd ben jij persoonlijk aansprakelijk.

Hoeveel het kost om een bv op te zetten hangt af van je wensen, maar bij NOTRS kun je binnen vijf werkdagen voor €299 een bv laten oprichten. Dit is inclusief de notariskosten. Lees hier meer over de kosten die bij een bv oprichten komen kijken of bekijk de tarieven.

Een bv is voor de iets grotere ondernemingen een zeer aantrekkelijke rechtsvorm. Bekijk wel goed of dit voor jouw onderneming de juiste vorm is. Hieronder vind je de belangrijkste nadelen van een bv.

Je hebt geen (ondernemers) aftrekposten

Als je minder dan €80.000,- nettowinst per jaar maakt, heb je als bv geen recht op de huidige fiscale voordelen, zoals de zelfstandigenaftrek, eventuele startersaftrek en MKB winstvrijstelling. Tot een nettowinst van €80.000 per jaar zijn deze aftrekposten fiscaal voordeliger dan het belastingtarief voor een bv.

Je hebt notariskosten

Met een bv krijgt je onder andere te maken met notariskosten, inschrijfkosten bij de KVK en kosten voor het bijhouden van een administratie.

De tarieven voor oprichting bij een notaris verschillen per notaris. Gelukkig zijn deze bij NOTRS zeer scherp én je hoeft niet fysiek langs bij de notaris. Ook kunnen wij jou helpen bij het voeren van je administratie.

Je moet meer administratie doen

Als bv moet je een aangifte vennootschapsbelasting indienen en elk jaar een jaarrekening deponeren bij de Kamer van Koophandel. Ook het deponeren van een jaarrekening kost geld. Wij kunnen jou hierbij wel volledig ondersteunen.

Het kan voordelig zijn om naast één of meerdere bv’s ook een holding op te richten. De belangrijkste redenen om een holding op te richten, zijn de fiscale voordelen. Door de oprichting van meerdere bv’s, kun je de aandelen van die bv’s onderbrengen in één bv. Dat wordt dan de dochtervennootschap of werk-bv. Deze constructie helpt om een te hoge belastingdruk te voorkomen. 

Snelscan