Holding oprichten: snel en gemakkelijk geregeld

Een holding biedt flexibiliteit, bescherming en fiscale voordelen. Met een bv ben je weliswaar niet meer persoonlijk aansprakelijk, maar als die bv failliet gaat en al jouw vermogen er in zit, is dit nog steeds heel vervelend. In een holding (eigenlijk gewoon een tweede bv) kun je waardevolle bezittingen beschermen. Deze holding verricht verder geen diensten, maar heeft als werkmaatschappij wel het recht om deze bezittingen te gebruiken. 

Voordelen holding oprichten

BV + Holding Oprichting - Binnen 10 werkdagen

Alle notariële kosten | 100% online geregeld | Inschrijving KvK + uittreksel | Digitale identificatie | Inclusief brief DGA salaris verlaging

Holding Oprichting - Binnen 5 werkdagen

Alle notariële kosten | Inschrijving KvK + uittreksel | Digitale identificatie

Holding SPOED oprichting - Binnen 72 uur

Alle notariële kosten | 100% online geregeld | Hoogste prioriteit begeleiding | Digitale identificatie | Inclusief brief DGA salaris verlaging

*Getoonde prijs op de website is inclusief eenmalige korting van €50,- als de u de administratie bij Entrpnr Finance uitbesteedt. De getoonde termijn op onze website gaan in vanaf het moment dat u alle benodigde documenten compleet heeft aangeleverd bij de notaris.

Ja, ik wil profiteren van de lage actieprijzen

Holding oprichting

Notarisdiensten

NOTRS BIEDT

Als u op zoek bent naar een partner voor uw notariële diensten om een bv of holding op te richten, is het belangrijk om op zoek te gaan naar een betrouwbare en ervaren notaris. Een goede notaris kan uw klanten begeleiden bij het opstellen van statuten, het uitbrengen van aandelen en het voltooien van alle vereiste juridische stappen om hun bedrijf te starten.

Betrouwbaar advies

Een betrouwbare notaris is ervaren, deskundig en onafhankelijk. Hij of zij zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken juridisch correct worden vastgelegd en dat de belangen van alle partijen worden beschermd. Ook kan een notaris belangrijke adviezen en aanbevelingen geven.

Vaste lage prijzen

We zijn er trots op om vaste, lage prijzen voor onze diensten aan te bieden. We geloven dat het belangrijk is om eerlijke en transparante prijzen te bieden aan onze klanten, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten en geen verrassingen tegenkomen wanneer het tijd is om te betalen. Onze prijzen zijn gebaseerd op de waarde die we bieden en we streven er altijd naar om competitieve prijzen te bieden .Of u nu op zoek bent naar advies, ondersteuning of oplossingen, u kunt erop vertrouwen dat we u de best mogelijke prijs zullen bieden voor de kwaliteit van onze diensten.

Snel notariële diensten

Snelle notariële diensten zijn essentieel bij het oprichten van een bedrijf. Het gaat om juridisch-technische procedures die nauwkeurigheid en expertise vereisen. NOTRS helpt bij het opstellen en controleren van de vereiste documentatie voor het oprichten van een bedrijf, waaronder de statuten, de oprichtingsakte, de KvK-inschrijving en de inschrijving bij de Belastingdienst. Het is belangrijk dat deze documenten correct worden opgesteld en ingediend om overbodige vertragingen of fouten te voorkomen. Daarom zijn snelle notariële diensten cruciaal voor bedrijfsoprichtingen, omdat zij de processen efficiënter en effectiever maken, waardoor ondernemers zich kunnen concentreren op hun bedrijfsactiviteiten.

Volledig online

Het is nu eenvoudiger en efficiënter dan ooit om een bedrijf te starten zonder fysiek naar een notaris of kantoor te gaan. Deze digitale proces van bedrijfoprichting verschilt per land. Het hele proces van bedrijfoprichting wordt via NOTRS verricht, van het registreren van de naam van het bedrijf tot het opstellen van de statuten. Na controle van een jurist kan de notariële akte digitaal worden ondertekend. Het volledig online opzetten van een bedrijf brengt veel voordelen met zich mee, zoals tijdsbesparing, gemakkelijkheid en efficiëntie.

Snelscan