OFFERTE

Wanneer de aandeelhouder een niet in Nederland gevestigde onderneming is zijn er teveel varianten om via dit formulier een prijs af te geven. Neem contact op met onze helpdesk zodat deze een maatwerk offerte voor u kunnen opstellen. U kunt contact met onze helpdesk opnemen via: 085-0646 899 of maak gebruik van onze chatfunctie.
Gegevens aandeelhouder 1
Gegevens aandeelhouder 2
Gegevens aandeelhouder 3
Gegevens aandeelhouder 4
Gegevens aandeelhouder 5

Let op

Het woonland en/of geboorteland van één van de aandeelhouders valt in een categorie waarbij de Notaris van de Nederlandse overheid aanvullend onderzoek moet doen. Dit kan per land weer verschillen.Het kan dus zijn dat op basis van deze toevoeging aanvullende kosten in rekening gebracht moeten worden. Notrs brengt u dan ook een offerte uit onder voorbehoud van goedkeuring van de Notaris.
U heeft gekozen voor de oprichting van een enkele B.V. Heeft u ooit nagedacht over een holding? Een holding is een extra B.V. die tussen de werkmaatschappij en de aandeelhouder in staat. Dit heeft diverse fiscale voordelen en zorgt er voor dat de aandeelhouder optimaal is beschermt voor o.a. bestuurdersaansprakelijkheid. U heeft wellicht wel eens gehoord van de uitspraak: “Eén B.V. is géén B.V.” Een holdingstructuur is de meest voorkomende variant in Nederland.
Bij een B.V. of Holding-structuur hebben alle aandeelhouder met een aandeel van 20% of meer de verplichting om een DGA-salaris te verlonen (DGA = Directeur Groot Aandeelhouder). Notrs kan dit voor u verzorgen via haar zusterbedrijf Entrpnr. De kosten hiervoor zijn € 259,00 per jaar per aandeelhouder. Bij een contract van 2 jaar ontvangt u 50% korting op het eerste jaar.
Voorlopig prijsopgaven
Eén of meerdere aandeelhouders zijn woonachtig in een conflict land. Je kunt verdergaan We nemen contact met je op om een oplossing te zoeken.
Snelscan